Poespas op straat


Spelers van Toneelvereniging Poespas Hegelsom gaan letterlijk de straat op met hun acts, voorstellingen en gekkigheid. Je kunt hen tegenkomen in allerlei gedaantes: oude vrouwtjes die hulp nodig hebben met oversteken, verdwaalde toeristen op zoek naar de Peelkabouters, De Modepolitie die uw gasten beoordeeld en voorziet van 'nuttige' stylingtips.

 

Maar ze maken ook graag een korte voorstelling, leuke (kinder) workshop of typetjes op maat. Heeft jouw evenement behoefte aan wat extra kleur? Neem contact met ons op.

 

Onderstaande typetjes en voorstellingen hebben we al in ons bestand, maar wij voegen daar graag jouw wensen aan toe.


Prof. Barrabas en Doct. Snuggles

Onderzoek naar smaak, liefde of de juiste samenstelling van het buffet? Professor Barrabas en Doctor Snuggles  draaien er hun hand niet voor om.

De Babbeltruck

Een koppel nodig dat het gesprek op gang brengt en een mening heeft over elk onderwerp? Truus en Toos komen graag langs voor een bakje koffie.

Inspectie voor de ....

Zijn je gasten goed voorgelicht? Kennen ze de feiten over uw evenement? Katja en Siena kunnen het overhoren en hen heel veel bijbrengen.

Familie Zwabber

Is jouw locatie toe aan een flinke poetsbeurt? Annie en Natascha Zwabber komen graag bij je langs, maar beloven niet dat het er schoner op wordt.

Agenten Bert & Bert

Elektrische fietsen die te hard rijden, halfvolle bierglazen of gasten die blijven zitten in plaats van dansen? Bert & Bert slingeren ze op de bon.

Typetjes op maat

Heb je ideeën, maar staan deze nog niet op onze site? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Dokter P. Oepen en Zuster P. Las

Is het fijn als de bezoekers van jouw evenement een medische keuring ondergaan voordat ze binnen komen? Laat dit maar aan Dokter P. Oepen over.

De Modepolitie

Zijn jouw gasten toe aan een feestelijke make-over? Dan ben je bij de modedames Tiny en Tanja aan het juiste adres.* De typetjes worden door meerdere spelers ingevuld en zullen dus niet altijd exact zijn zoals op de foto.

** Opbrengsten voor Poespas op Straat komen geheel ten goede aan Toneelvereniging Poespas uit Hegelsom.