Over...

Esther Jacobs - Eigenaar Producti-es

Ik ben Esther Koenen-Jacobs van Producti-es: creatief, betrokken, zelfstandig, flexibel, organisatietalent, proces- en resultaatgericht.

 

Van jongs af aan ben ik de regelneef in de familie, onder mijn vrienden en bij verenigingen. Voor een feestje, een dagje weg of een voorstelling draai ik mijn hand niet om. Logisch dus ook dat ik steeds vaker gevraagd werd om mee te denken en te doen. Leuk, heel leuk! Maar het kost veel tijd en een week heeft ook voor mij maar zeven dagen...

 

Dus dan moet je keuzes gaan maken... Omdat ik altijd heb geleerd dat je moet doen wat je leuk vindt heb ik in 2014 de knoop doorgehakt en ben ik in het diepe gesprongen.

 

Eigen ondernemer zijn geeft mij zoveel vrijheid en zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit helemaal kan uiten. Of het nu gaat om het maken van een voorstelling of het opzetten van een nieuw evenement; problemen zijn er niet, alles is een uitdaging.

 

Een evenement of productie is voor mij geslaagd als de opdrachtgever, medewerkers en gasten met een goed gevoel naar huis gaan.